dijkstrafinancieel+fiscaal

Kiest u voor dijkstrafinancieel+fiscaal,
dan kiest u voor een kantoor met een plus.

Kiest u voor dijkstrafinancieel+fiscaal, dan kiest u voor een kantoor welke haar klanten graag een plus willen laten ervaren. Die plus in de naam staat er namelijk heel bewust. Tegelijkertijd kunt u rekenen op een laagdrempelig en een gemoedelijk kantoor. Kwaliteit op een prettige manier, dat is waar we ons best voor doen.

We vinden het boeiend en belangrijk om de huidige technische mogelijkheden toe te passen waar dat kan en waar dat op prijs wordt gesteld. Denk hierbij aan:

  • Klantportalen voor de salarisadministratie.
  • Internetboekhouden met bankkoppelingen, het eenvoudig inscannen van facturen en het dagelijks beschikbaar hebben van uw cijfers via grafieken, kengetallen etc.
  • Klantportalen voor belastingen zodat u eenvoudig uw documenten (jaaropgaves e.d.) kunt oploaden.

Natuurlijk is niet iedereen enthousiast over nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. Ook voor die groep klanten willen we graag een fijne manier van samenwerking afspreken. Samenwerking kan op uw wensen worden afgestemd. Hierbij is zorgvuldigheid altijd een belangrijke voorwaarde. Het spreekt voor zich dat wij de nieuwe eisen conform de AVG serieus nemen.

Zorgvuldigheid gaat naar onze mening verder dan een dergelijke nieuwe wet. Zorgvuldigheid willen we ook toepassen op keuzes voor de toekomst. Wat ons betreft is het milieu hierbij een belangrijke peiler.

Dit alles in combinatie met de kennis en ervaring van onze medewerkers maakt dijkstrafinancieel+fiscaal uw rechter-hand op financieel plus fiscaal gebied.

Contact

Geachte relatie

Indien wij voor u de administratie verzorgen, kunt u hier inloggen

Inloggen SalarisadministratieInloggen Exact online