Onze diensten

Wij bieden u een helpende hand

Het kantoor dijkstrafinancieel+fiscaal is er om u als ondernemers werk uit handen te nemen. Zo kunt u uw wettelijke verplichtingen als het gaat om het indienen van belastingaangiften en samenstelling van de jaarcijfers geheel aan ons overlaten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor allerlei financiele en fiscale diensten waar u als ondernemer uw voordeel mee kunt doen.

Belastingen zakelijk

Voor u als ondernemer kunnen wij o.a. de volgende belastingaangiften verzorgen:

● aangifte omzetbelasting
● aangifte loonheffing
● aangifte vennootschapsbelasting
● aangifte inkomstenbelasting

Belastingen particulier

Wij verzorgen ook de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren. Ondanks de digitale mogelijkheden kan een particuliere aangifte nog steeds ingewikkeld zijn. Van ons krijgt u een checklist waarmee u de juiste gegevens kunt verzamelen, de rest doen wij. Zo bent u verzekerd van een correcte aangifte en wordt er rekening gehouden met de fiscale wetgeving en eventuele voordelen.

Verwerken (inboeken) van uw administratie

Het invoeren van uw administratie in het boekhoudprogramma kan op diverse manieren. Veel klanten kiezen er nog steeds voor om de administratie door ons in te laten voeren aan de hand van de map met administratie. Een aantal klanten voert de administratie zelf (handmatig) in. De nieuwe manier van werken is:

  1. verkoopfacturen zelf maken in het boekhoudprogramma.
  2. de bankmutaties d.m.v. een bankkoppeling in het programma brengen
  3. de inkoop- en kostenfacturen scannen/uploaden waarna wij deze coderen
  4. u heeft als klant via een app toegang tot uw administratie

Jaarrekening

Elk jaar moet de jaarrekening opgemaakt worden. Op basis van de door ons of uzelf verwerkte administratie stellen wij de jaarrekening op. Deze geeft inzicht in de cijfers en is het uitgangspunt voor de belastingaangifte. Ook deponeren wij voor BV’s de publicatiebalans bij de KvK.

Prognoses en tussentijdse cijfers

Met behulp van een prognose krijgt u inzicht in uw bedrijf. Dit komt van pas wanneer u net begint, een krediet wilt aanvragen of om zelf vooruit te kunnen kijken. Ook kunt u met behulp van tussentijdse cijfers tijdig de juiste keuzes maken voor uw onderneming.

Salarisadministratie

Ook voor uw salarisadministratie kunt u bij dijkstrafinancieel+fiscaal terecht. De loonstroken, jaaropgaven en de aangifte loonbelasting kunnen wij verzorgen. Al uw output en salarisstroken zijn 24/7 toegankelijk via ons klantportaal. Ook kunnen al uw werknemers in hun eigen digitale omgeving bij hun loonstroken.

Internetboekhouden

Wij werken samen met Exact Online, de Nederlandse marktleider in online boekhouden. Zo wordt het voor ueenvoudig om uw administratie up-to-date te houden. Altijd en overal heeft u toegang tot uw administratie en inzicht in de actuele stand van zaken.

Fiscaal advies

Dijkstrafinancieel+fiscaal legt zich er op toe om u en uw onderneming optimaal te begeleiden en van advies te voorzien. Het fiscaal advies maakt hier deel van uit. Voortdurend houden we de fiscale mogelijkheden inhet vizier en houden we ruggespraak met onze (externe) fiscaal jurist. Met name bij bijzondere trajecten,zoals overdracht van de onderneming of verandering van rechtsvorm draagt hij zorg voor begeleiding.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel ons gerust op 0515-424022 of stuur een berichtje naar info@dijkstrafinancieel-fiscaal.nl

NAAR CONTACTFORMULIER

Geachte relatie

Indien wij voor u de administratie verzorgen, kunt u hier inloggen

Inloggen SalarisadministratieInloggen Exact online