Administratie

Voor startende ondernemers is het belangrijk de administratie vanaf de start goed op orde te hebben. Hiervoor zijn veel mogelijkheden beschikbaar, waardoor het moeilijk kan zijn hierin de juiste keus te maken. Wij hebben de kennis en ervaring om u in staat te stellen de juiste keus te maken. Voor het verwerken van uw administratie adviseren wij in veel gevallen online software. Dit biedt veel mogelijkheden tegen minimale kosten, zonder dat hiervoor specifieke kennis noodzakelijk is.

Startende ondernemers ontvangen van ons extra begeleiding in het opzetten en inrichten van hun administratie.

Belasting

Als starter bent u druk met het opzetten van uw onderneming en kunt u elke euro goed gebruiken. Daarom is het belangrijk dat door u betaalde btw, over uw investeringen, snel weer terug ontvangen wordt. En als er belasting betaald moet worden, wilt u niet meer betalen dan nodig is.

Juist voor starters zijn er extra vrijstellingen en mogelijkheden die wij maximaal benutten.

Advies

Wellicht komt u voor ondersteuning in aanmerking? Het is belangrijk u hier tijdig over te laten informeren om te voorkomen dat u mogelijke subsidie misloopt. Ook als u een financiering nodig heeft voor u plannen, kunnen wij voor u veel betekenen. Wij hebben de ervaring en contacten om uw financieringsaanvraag op de juiste wijze op te stellen, zodat u de meeste kans van slagen maakt.

Wij kunnen u helpen met het opstellen van een ondernemingsplan, liquiditeitsprognose en financieringsaanvraag.

Afbeelding starters: belasting - Administratie - Advies

neem direct contact met ons op via 0515 424022
of vul ons contactformulier in.