Afbeelding kantoor dijkstra financieel+fiscaal

Over ons

Door de diversiteit in onze klantenkring, hebben wij inmiddels veel kennis en ervaring. Dit stelt ons in staat om op het juiste niveau met onze klanten te communiceren. Omdat wij 'de taal' van de ondernemer spreken, is onze dienstverlening hierop afgestemd.

Ons Team

Ons kantoor beschikt over een team van enthousiaste medewerkers. Omdat een aantal van hen al sinds de startdatum van het bedrijf in dienst  is, is er veel kennis en ervaring binnen het kantoor ontstaan. Daarnaast is met veel cliënten een relatie ontstaan die zich kenmerkt door  de prettige sfeer waarin de contacten plaatsvinden en de werkzaamheden worden verricht. Door de flexibiliteit van onze medewerkers, zijn wij in staat uw vragen en/of problemen op een snelle en deskundige wijze te beantwoorden of op te lossen. Vanwege de bescheiden omvang van ons kantoor, zijn wij in staat met onze relaties een persoonlijke band op te bouwen en te onderhouden.

Administratie

Voor veel ondernemers is de administratie een noodzakelijk kwaad. Dan is het goed te weten dat wij voor veel relaties de administratie compleet verzorgen. Dit kan op maand, kwartaal of zelfs op jaarbasis. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u zelf de administratie bijhoudt en dat deze door ons periodiek wordt beoordeeld. Zo houdt u zelf het overzicht en de garantie dat uw cijfers in uw administratie een juist beeld geven van de ontwikkelingen van uw bedrijf.

MEER INFO

Loonadministratie

Op het moment dat u personeel in dienst neemt, krijgt u te maken met allerlei regels en verplichtingen. Wij hebben de kennis en ervaring om dit tegen minimale kosten voor u te regelen, zodat u als werkgever alle informatie krijgt die nodig is.

Wij maken hierbij gebruik van professionele software om uw loonadministratie op een efficiënte wijze op te zetten. Hiermee kunnen wij alle mutaties snel en goed verwerken, zodat u de juiste gegevens ontvangt.

MEER INFO

Fiscale diensten

De fiscale wet- en regelgeving is voor veel mensen dusdanig complex geworden dat de kans op fouten of teveel betalen erg groot is. Door gebruik te maken van onze diensten, kunt u zich niet alleen geld besparen, maar bent u ook van een hoop zorgen af. Of u nu ondernemer bent, of particulier, uw belastingzaken worden door ons op deskundige wijze verzorgd.

MEER INFO

Advisering

Als ondernemer komt u voor veel beslissingen te staan, waarbij het erg prettig is hierin geadviseerd te worden wat voor u en uw bedrijf de juiste stap zal zijn. Of het nu om een financieringsaanvraag, een liquiditeitsprognose, uw uitbreidingsplannen, of welke andere zaak dan ook gaat, wij kunnen u hierin uitstekend van advies dienen. Zo nodig zullen wij hierin voor u gebruik maken van ons netwerk van specialisten, waarmee wij u van een weloverwogen advies kunnen voorzien.

MEER INFO

Online boekhouden

dijkstrafinancieel+fiscaal maakt gebruik van Exact Online. Afhankelijk van de wensen kan hiermee elke relatie worden bediend. Het pakket is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden. Voor een bescheiden bedrag per maand hoeft u zich geen zorgen meer te maken over software, updates, backups enz.

MEER INFO
Afbeelding naambord; dijkstra financieel+fiscaal