Online boekhouden

Online boekhouden via internet

dijkstrafinancieel+fiscaal maakt gebruik van online boekhoudpakketten van Exact en Twinfield. Afhankelijk van de wensen kan hiermee elke relatie worden bediend. Beide pakketten zijn gebruiksvriendelijk en bieden veel mogelijkheden. Voor een bescheiden bedrag per maand hoeft u zich geen zorgen meer te maken over software, updates, backups enz.

Altijd

Het voordeel van online boekhouden is dat u altijd en overal zicht hebt op uw administratie. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een computer met internet aansluiting. Veilig en snel logt u in op uw administratie en beschikt u over uw cijfers. Boekt u zelf, dan kijken wij mee en sturen bij als dit nodig is.

Administratie voor

(startende) ondernemers

Niet elke startende ondernemer is op de hoogte van de administratieve verplichtingen die het ondernemerschap met zich mee brengt. Dit kan u veel problemen bezorgen en zelfs geld kosten. Afbeeldingen administratie mappenDaarom bieden wij starters aan hen te helpen en te begeleiden. Vanzelfsprekend doen wij dit tegen een 'starterstarief'.

Loonadministratie voor

(startende) ondernemers

Een ondernemer die voor het eerst te maken krijgt met personeel, is hiermee starter voor de loonadministratie en zal te maken krijgen met de wet- en regelgeving die hiervoor geldt. Afbeelding geld plant  Als u dit goed geregeld wilt hebben, maken wij hiervoor graag een passende aanbieding.

Fiscale diensten voor

(startende) ondernemers

Als startende ondernemer bent u vaak nog niet volledig op de hoogte van de fiscale wet en regelgeving. Dit kan er toe leiden dat u voordelen mis loopt, of voor onaangename verrassingen komt te staan waar u geen rekening mee hebt gehouden. Blauwe envelop belastingdienst  Juist daarin vindt u onze toegevoegde waarde. Wij informeren u graag over de fiscale voordelen die voor u als startende ondernemer gelden.

Advisering voor

(startende) ondernemers

Bijna elke startende ondernemer heeft behoefte aan informatie. Wij hebben veel ervaring met ondernemers, en ook met starters. Laat u eens voorlichten en maak hiervoor vrijblijvend een afspraak. Afbeelding advies Wij helpen u graag verder.

Online boekhouden voor

(startende) ondernemers

U kunt uw administratie op verschillende manieren verwerken. Door gebruik te maken van online boekhouden behoudt u overzicht en kunnen uw gegevens snel verwerkt worden. Als u dit goed geregeld wilt hebben, Afbeelding icoon met laptop maken wij hiervoor graag een passende aanbieding.