Loonadministratie

Personeel en dan?

Op het moment dat u personeel in dienst neemt, krijgt u te maken met allerlei regels en verplichtingen. Wij hebben de kennis en ervaring om dit tegen minimale kosten voor u te regelen, zodat u als werkgever alle informatie krijgt die nodig is. Wij maken hierbij gebruik van professionele software om uw loonadministratie op een efficiënte wijze op te zetten. Hiermee kunnen wij alle mutaties snel en goed verwerken, zodat u de juiste gegevens ontvangt.

Alles geregeld

Ook als u al medewerkers heeft, kunnen wij voor u de loonadministratie voeren. Snel en tegen minimale kosten kunnen wij voor u de maandelijkse loonwerkzaamheden uitvoeren. Tijdig ontvangt u van ons de salarisstroken, een loonjournaalpost, de opgaaf van de te betalen loonheffing enz. U hoeft zich niet bezig te houden met alle wet- en regelgeving die ook nog eens zeer regelmatig verandert, want dat doen wij voor u.

Administratie voor

(startende) ondernemers

Niet elke startende ondernemer is op de hoogte van de administratieve verplichtingen die het ondernemerschap met zich mee brengt. Dit kan u veel problemen bezorgen en zelfs geld kosten. Afbeeldingen administratie mappenDaarom bieden wij starters aan hen te helpen en te begeleiden. Vanzelfsprekend doen wij dit tegen een 'starterstarief'.

Loonadministratie voor

(startende) ondernemers

Een ondernemer die voor het eerst te maken krijgt met personeel, is hiermee starter voor de loonadministratie en zal te maken krijgen met de wet- en regelgeving die hiervoor geldt. Afbeelding geld plant  Als u dit goed geregeld wilt hebben, maken wij hiervoor graag een passende aanbieding.

Fiscale diensten voor

(startende) ondernemers

Als startende ondernemer bent u vaak nog niet volledig op de hoogte van de fiscale wet en regelgeving. Dit kan er toe leiden dat u voordelen mis loopt, of voor onaangename verrassingen komt te staan waar u geen rekening mee hebt gehouden. Blauwe envelop belastingdienst  Juist daarin vindt u onze toegevoegde waarde. Wij informeren u graag over de fiscale voordelen die voor u als startende ondernemer gelden.

Advisering voor

(startende) ondernemers

Bijna elke startende ondernemer heeft behoefte aan informatie. Wij hebben veel ervaring met ondernemers, en ook met starters. Laat u eens voorlichten en maak hiervoor vrijblijvend een afspraak. Afbeelding advies Wij helpen u graag verder.

Online boekhouden voor

(startende) ondernemers

U kunt uw administratie op verschillende manieren verwerken. Door gebruik te maken van online boekhouden behoudt u overzicht en kunnen uw gegevens snel verwerkt worden. Als u dit goed geregeld wilt hebben, Afbeelding icoon met laptop maken wij hiervoor graag een passende aanbieding.