Onze diensten

Snel en eenvoudig uw administratie verwerken, zonder hiervoor software aan te schaffen en de garantie dat uw gegevens veilig zijn en blijven? Online boekhouden biedt dit en nog meer voordelen...

MEER INFO

Uw administratie is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een juiste en tijdige verwerking, zodat u zich kunt richten op 'het ondernemen'. Er zijn diverse mogelijkheden, tegen scherpe tarieven...

MEER INFO

De fiscale wet- en regelgeving is voor veel ondernemers dusdanig complex geworden dat de kans op fouten of teveel betalen erg groot is. Door gebruik te maken van onze diensten, kunt zich niet alleen geld besparen, maar bent u ook van een hoop zorgen af...

MEER INFO

Niet elke ondernemer ervaart personeel als toegevoegde waarde. Meestal heeft dit te maken met de administratieve verplichtingen die hieraan kleven. Met onze kennis en ervaring kunnen wij deze taken van u overnemen. Daarnaast staan wij voor u klaar met advies en begeleiding...

MEER INFO

Administratie

Voor veel ondernemers is de administratie een noodzakelijk kwaad. Dan is het goed te weten dat wij voor veel relaties de administratie compleet verzorgen. Dit kan op maand, kwartaal of zelfs op jaarbasis. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u zelf de administratie bijhoudt en dat deze door ons periodiek wordt beoordeeld. Zo houdt u zelf het overzicht en de garantie dat uw cijfers in uw administratie een juist beeld geven van de ontwikkelingen van uw bedrijf.

MEER INFO

Loonadministratie

Op het moment dat u personeel in dienst neemt, krijgt u te maken met allerlei regels en verplichtingen. Wij hebben de kennis en ervaring om dit tegen minimale kosten voor u te regelen, zodat u als werkgever alle informatie krijgt die nodig is.

Wij maken hierbij gebruik van professionele software om uw loonadministratie op een efficiënte wijze op te zetten. Hiermee kunnen wij alle mutaties snel en goed verwerken, zodat u de juiste gegevens ontvangt.

MEER INFO

Fiscale diensten

De fiscale wet- en regelgeving is voor veel mensen dusdanig complex geworden dat de kans op fouten of teveel betalen erg groot is. Door gebruik te maken van onze diensten, kunt u zich niet alleen geld besparen, maar bent u ook van een hoop zorgen af. Of u nu ondernemer bent, of particulier, uw belastingzaken worden door ons op deskundige wijze verzorgd.

MEER INFO

Advisering

Als ondernemer komt u voor veel beslissingen te staan, waarbij het erg prettig is hierin geadviseerd te worden wat voor u en uw bedrijf de juiste stap zal zijn. Of het nu om een financieringsaanvraag, een liquiditeitsprognose, uw uitbreidingsplannen, of welke andere zaak dan ook gaat, wij kunnen u hierin uitstekend van advies dienen. Zo nodig zullen wij hierin voor u gebruik maken van ons netwerk van specialisten, waarmee wij u van een weloverwogen advies kunnen voorzien.

MEER INFO

Online boekhouden

dijkstrafinancieel+fiscaal maakt gebruik van Exact Online. Afhankelijk van de wensen kan hiermee elke relatie worden bediend. Het pakket is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden. Voor een bescheiden bedrag per maand hoeft u zich geen zorgen meer te maken over software, updates, backups enz.

MEER INFO
Afbeelding: Fiscale diensten
Loonadministratie voor (startende) ondernemers Ga nar diensten: Loonadministratie