Home » Administratiekantoor Sneek, Groningen, Leeuwarden Bel ons gerust: 0515 - 424022

Administratiekantoor in Sneek werkt ook voor u in Groningen en Leeuwarden

Wij verzorgen uw complete administratie

Administratie hoeft niet langer een noodzakelijk kwaad te zijn. Wij verzorgen graag uw volledige administratie, ook wanneer u werkzaam bent in Groningen of Leeuwarden. Dijkstra Financieel +Fiscaal werkt samen met een zeer diverse en uitgebreide klantenkring. Met meer dan 30 jaar ervaring spreken wij de taal van de ondernemer en kunnen wij onze dienstverlening afstemmen op u. Onze enthousiaste medewerkers hebben veel kennis en zijn in staat op een snelle en deskundige wijze uw vragen en/of problemen te beantwoorden of op te lossen. Wij bouwen steeds een persoonlijke band op met onze relaties waardoor de werkzaamheden in een prettige sfeer worden verricht. Het administratiekantoor ligt in Sneek, maar aangezien het meeste contact telefonisch of via email gebeurd, kunt u ook vanuit Leeuwarden of Groningen bij ons terecht. Verschillende manieren van samenwerking zijn mogelijk; neem een kijkje op onze website!

Altijd inzage in uw administratie

Wij houden ervan het leven zo eenvoudig mogelijk te maken. Als (startende) ondernemer bent u misschien niet op de hoogte van alle administratieve verplichtingen. Dijkstra’s administratiekantoor verzorgt uw complete administratie, en kunnen op basis van de ingeboekte administratie jaarlijks of periodiek aan u rapporteren in Groningen of Leeuwarden. Op die manier kunt u zich volledig richten op uw onderneming, maar blijft u wel op de hoogte van de cijfers van uw onderneming. Speciaal voor de starters zorgen wij voor een ‘starterstarief’. Ook voor andere diensten kunt u bij ons terecht:

  • Algemene administratie
  • Loonadministratie
  • Fiscale diensten
  • Advisering
  • Online boekhouden

Win tijd, bel ons meteen!

Schakel DCA Incasso in en win tijd! Houdt u niet langer zelf bezig met de administratieve rompslomp en schakel ons in! Onze werkwijze is efficiënt, professioneel en toegankelijk. Neem snel contact op met ons via het contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Belastingadvies Groningen - Administratiekantoor Sneek, Groningen, Leeuwarden

Contact

Contactgegevens
dijkstrafinancieel+fiscaal
Leeuwarderweg 2a
8605 AH Sneek

KVK Nr. 01109709

Of bel:

0515 - 424022

Afbeeldingen: Spreekkamer dijkstra financieel+fiscaal