Advisering

De juiste afweging

Als ondernemer komt u voor veel beslissingen te staan, waarbij het erg prettig is hierin geadviseerd te worden wat voor u en uw bedrijf de juiste stap zal zijn. Of het nu om een financieringsaanvraag, een liquiditeitsprognose, uw uitbreidingsplannen, of welke andere zaak dan ook gaat, wij kunnen u hierin uitstekend van advies dienen. Zo nodig zullen wij hierin voor u gebruik maken van ons netwerk van specialisten, waarmee wij u van een weloverwogen advies kunnen voorzien.

Gevraagd en ongevraagd

Natuurlijk mag u van ons ook verwachten dat wij, op basis van uw cijfers en overige gegevens, u ook ongevraagd van advies dienen als dit in uw voordeel zou zijn. Als administratiekantoor hebben wij op basis van onze kennis en ervaring een prima uitgangspunt om u en uw onderneming tijdig van de juiste adviezen te voorzien.

Administratie voor

(startende) ondernemers

Niet elke startende ondernemer is op de hoogte van de administratieve verplichtingen die het ondernemerschap met zich mee brengt. Dit kan u veel problemen bezorgen en zelfs geld kosten. Afbeeldingen administratie mappenDaarom bieden wij starters aan hen te helpen en te begeleiden. Vanzelfsprekend doen wij dit tegen een 'starterstarief'.

Loonadministratie voor

(startende) ondernemers

Een ondernemer die voor het eerst te maken krijgt met personeel, is hiermee starter voor de loonadministratie en zal te maken krijgen met de wet- en regelgeving die hiervoor geldt. Afbeelding geld plant  Als u dit goed geregeld wilt hebben, maken wij hiervoor graag een passende aanbieding.

Fiscale diensten voor

(startende) ondernemers

Als startende ondernemer bent u vaak nog niet volledig op de hoogte van de fiscale wet en regelgeving. Dit kan er toe leiden dat u voordelen mis loopt, of voor onaangename verrassingen komt te staan waar u geen rekening mee hebt gehouden. Blauwe envelop belastingdienst  Juist daarin vindt u onze toegevoegde waarde. Wij informeren u graag over de fiscale voordelen die voor u als startende ondernemer gelden.

Advisering voor

(startende) ondernemers

Bijna elke startende ondernemer heeft behoefte aan informatie. Wij hebben veel ervaring met ondernemers, en ook met starters. Laat u eens voorlichten en maak hiervoor vrijblijvend een afspraak. Afbeelding advies Wij helpen u graag verder.

Online boekhouden voor

(startende) ondernemers

U kunt uw administratie op verschillende manieren verwerken. Door gebruik te maken van online boekhouden behoudt u overzicht en kunnen uw gegevens snel verwerkt worden. Als u dit goed geregeld wilt hebben, Afbeelding icoon met laptop maken wij hiervoor graag een passende aanbieding.