Administratie

Duidelijkheid

Een goede administratie is belangrijk. Allereerst omdat u als ondernemer vanuit uw administratie besluiten moet kunnen nemen. Daarnaast moeten uw cijfers duidelijk zijn en voldoen aan de wettelijke regels, om vervelende verrassingen te voorkomen.

Gemak

Wij kunnen uw complete administratie voor u verzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op uw onderneming. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij op basis van de ingeboekte administratie jaarlijks of periodiek aan u rapporteren, zodat u toch op de hoogte bent van de cijfers van uw onderneming. Omdat wij met online boekhoudsoftware werken, bestaat de mogelijkheid dat u altijd inzage kunt hebben in uw boekhouding, of dat u zelf uw boekhouding invoert en wij daarin mee kijken en -denken.

Administratie voor

(startende) ondernemers

Niet elke startende ondernemer is op de hoogte van de administratieve verplichtingen die het ondernemerschap met zich mee brengt. Dit kan u veel problemen bezorgen en zelfs geld kosten. Afbeeldingen administratie mappenDaarom bieden wij starters aan hen te helpen en te begeleiden. Vanzelfsprekend doen wij dit tegen een 'starterstarief'.

Loonadministratie voor

(startende) ondernemers

Een ondernemer die voor het eerst te maken krijgt met personeel, is hiermee starter voor de loonadministratie en zal te maken krijgen met de wet- en regelgeving die hiervoor geldt. Afbeelding geld plant  Als u dit goed geregeld wilt hebben, maken wij hiervoor graag een passende aanbieding.

Fiscale diensten voor

(startende) ondernemers

Als startende ondernemer bent u vaak nog niet volledig op de hoogte van de fiscale wet en regelgeving. Dit kan er toe leiden dat u voordelen mis loopt, of voor onaangename verrassingen komt te staan waar u geen rekening mee hebt gehouden. Blauwe envelop belastingdienst  Juist daarin vindt u onze toegevoegde waarde. Wij informeren u graag over de fiscale voordelen die voor u als startende ondernemer gelden.

Advisering voor

(startende) ondernemers

Bijna elke startende ondernemer heeft behoefte aan informatie. Wij hebben veel ervaring met ondernemers, en ook met starters. Laat u eens voorlichten en maak hiervoor vrijblijvend een afspraak. Afbeelding advies Wij helpen u graag verder.

Online boekhouden voor

(startende) ondernemers

U kunt uw administratie op verschillende manieren verwerken. Door gebruik te maken van online boekhouden behoudt u overzicht en kunnen uw gegevens snel verwerkt worden. Als u dit goed geregeld wilt hebben, Afbeelding icoon met laptop maken wij hiervoor graag een passende aanbieding.